El cost ecològic de les guerres

Tot just ara estem pagant el gran trastorn ecològic que va representar la segona guerra mundial. També ara mateix tones de residus radioactius comencen a contaminar el Mar del Nord, per la desfeta de la flota de submarins atòmics de la etapa soviètica. Qualsevol diria que tot s’acaba aquí, que l’hermètica Unió Soviètica és la causant de la contaminació radioactiva, però no és així, els EEUU van llençar milers de tones al mar, sense que ningú sabés res i que ara mateix no es coneix ni la quantitat ni el lloc.
Durant la primera gran guerra i de manera conscient, els alemanys van contaminar i destrossar la natura al seu pas. Els nord-americans van fer el mateix a Vietnam no fa pas gaire.
Aquest fantàstic documental explica molt bé el que pot arribar a fer la guerra, encara que sigui només preparar-se per ella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *