Orgia especulativa a l’Hospitalet

delta llobregat

L’assemblea dels Pirates de l’Hospitalet, com integrants de Canviem l’Hospitalet, han decidit fer pinya amb la resta d’associacions polítiques i ecologistes de la ciutat, per salvar l’últim racó natural de la seva ciutat, Can Trabal. A més faran el possible per aturar el PDU de la Gran Via al pas de la ciutat, que representa construir 26 gratacels, que afectarien tot l’ecosistema del Delta del Llobregat.

Els Pirates de l’Hospitalet, amb el suport dels Pirates Verds, es comprometen a fer pressió a totes les instancies europees, mitjançant els seus parlamentaris europeus, per aturar l’última orgia especuladora del seu govern municipal, que atempta contra totes les directives europees.

La nostra obligació, com pirates verds i com a ciutadans, ja no només és defendre la flora i la fauna d’aquest indret, sinó recuperar-la per les properes generacions.
Els deltes no solament són un problema municipal sinó que pertanyen a un entramat ecològic molt complex, que com a sers civilitzats hem de preservar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *